Alla inlägg den 1 januari 2009

seg

Av Emma - 1 januari 2009 18:24

Ja Emma är seg i dag XD klarar inte av att vara vaken länge ja inte XD blir helt "slut" fastän man vare nykter XD haha aja så kan de va. :P men rikigt skän ändå å ara seg utan å ha ont i huve å må skit. Fast ja mår väll inte så jätte bra just nu heller ha vare lite halv knepig de senaste dagarna. mår lite halvt illa :/ vet inte om man ä lite tjock i halsen ör va de ä men ibland känns de som om man vill spy.men men de går väll överr, vart inte bättre heller av att ja vart frysen av ridturen, Red vika i dag en sväng i den fina vädret blev en sväng runt sörlindsjö då. =) gick bra typ inga människor ute å inga skotrar fast alla ligger väll å ä bakis i dag kasnke XD haha,aja mötte iaf en traktor på smalvägen vid militärförrådet så fick plumsa ut i snön med vika och gå på skoterspåret en bit gick rba trodde ja skulle få mej en åktur med henne men hon ha blive duktig och inte så rädd för dom längre även fast han hade plogbladet nere å så. sen upp överlägdarna, men va tvungen att gå på skoterspåret eftersom dom ha ju inte bara kört skoter i ett spår så man kan gå på sidan i snön utan dessa skoterförare kör ju över HELA lägden, å sjunker ju igenom där de bara ä kört nångång. så brukar vara bättre å gå i den otilltrampade snön men svårt när de inte finns nån.

men där de va mycke kört höll de för vika :) sen trava typ hela sörlindsjö vägen så hon fick röra på sig piggilinis va hon :P
blev lite rädd för en som va uteoch gick med stavar XD
sen när ja kom hem så kröp ner i sängen under täcket och kollade på Madagaskar =) som peter vare såå snäll och bränt till mej :) bra film de :P jag, mimmi och tuss låg som tre slöfockar och kollade på den i sängen =) myspys. sen ha ja inte gjort så mycke mera tage in pållarna bara.


Nu tog de slut på ord iaf vet itne va ja ska skriva mera


Herå

Av Emma - 1 januari 2009 02:46

jaha då har de nya året börjat då :) skjussa mamma och pappa ner ti gissle och marie strax före 19 i kväll lr va man ska säga den 31, lämna av dom och fick Thom med mej iställe =) skjussa in han ti rännö då ändå på vägen, sen bar de av till Töva :) kom dit varmt som vanligt så man fick börja med å klä av sig lite kläder XD surra, tuva o billy va där och Peter också då XD fick lite mat då potatisgratäng och och kött tror de va fläskfile. mumsigt värre :) Sen blev de efterrätt swisch (sviss) lr hur de nu stavas XD men mätt blev man :) sen var de daggs för singstar för tuva o stefanie jätte duktiga på å sjunga dom ;) men vi andra va lika duktiga på att sitta och titta på :P haha sen va klockan vid 23 då va alla typ halvtsovande lr vissa till och med sov (stafanie o kompis) låg o snarkade i fåtöljen dom :P kolla på nån film på tvn men ja fatta typ inget av den alls ja :P haha sen 00,00 så gick vi ut och kollade på lite raketer och nån viss peter försvann bakom bilen och aja tänkte inte era på de men sen kom den token å hädde en hel massa snö i mitt ansikte bakifrån ite va ja berädd på de inte!! KALLT vare XD men han fick igen XD haha skita kul :P så de första man blev var att bli mulad detta år, lr vet inte exakt vad klockan va så kan ha vare på förra året också XD sen blev de så kallt å vara ute så vi gick in å sen så vid kvart över tackade ja för mej o åkte in ti stan och hämtade upp Thom och sen hem till han i Lucksta och in dit å surra lite (mamma och pappa var där på midda) blev där en stund myste med Nelly (toypudel) sen hem o nu sitter man här tokig som man är i ställe för att sova :P men men.


Stefanie Tack än en gång för en jätte trevlig och mysig kväll med go mat och supertrevligt sällskap =) <3
herå
o gott nytt år på er alla :)  

Presentation


Här ha ni mej =)

Omröstning

Tycker du att min blogg något att läsa??
 Ja, jätte bra
 ja rätt så bra
 Kass/ om detta skriv kommentar!!
 Läggner / om detta skriv kommentar!!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11
12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards