Alla inlägg den 24 april 2008

Av Emma - 24 april 2008 20:50

I ´Tisdags då satt på bussen på väg hem och lyssnade på radion på mobilen när ja skulle sänka ljudet då hände ingenting tröck på de andra knapparna men hände fortfarande ingenting gick inte ens att stänga av den. hade totalt hängt sig. Så skulle öppna den och ta ut batteriet men de va ju inte lättatt få upp den där fick ta tänderna till hjälp XD haha sen när ja fått bort den där plast luckan så ja va ska man säga de såg ut som en halv katt var där va fullt av damm och katt & hästhår. XD haha. sen när ja blåst bort allt så gick de att slåpå den igen utan problem :) haha var nog lite för damigt där inne för att den skulle fungera. har ju inte öppnat den nån gång sen ja fick den så de va ju typ för 1 ½ år sedan XD haha kanske man skulle ha kunnat göra ren den lite oftare.

I dag stekt pannkakor hela förmiddan ända fram till lunch och sen fortsatte jag även lite efter lunch :/ jobbigt eller snarare tråkigt å jäkulst varmt. lyckades även bränna handen råkade få ner den i stekbordet å de va varmt. huva klantig man är. XD Sen så fick ja hjälpa till med att lägga upp mat på tallrikar, sen så gjorde ja en champinjon sås vart god den å. gjorde den ju inte helt själv då dock. men men. sen var de åter daggs att skära upp Tomater å skära lök. men de går ju de å. :)

Har även varit duktig å vare ute å gått i dag med mamma nu ikväll. va rätt skönt man är ju inne hela dagarna så skönt att få komma ut lite. :)

Köpte även en studentklänning i tisdags :) vet inte om ja skrivit de men. hittade den på sisters tyckte om den så de fick bli den då. :) annars hittar man väll ingen senare då blir de så att man får ta nån man inte tycker om riktigt. så nu är de ju nästa problem då som är skor. :) huva hur nu de ska gå :)

Presentation


Här ha ni mej =)

Omröstning

Tycker du att min blogg något att läsa??
 Ja, jätte bra
 ja rätt så bra
 Kass/ om detta skriv kommentar!!
 Läggner / om detta skriv kommentar!!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards