Alla inlägg den 1 februari 2010

Av Emma - 1 februari 2010 15:18

ja jag vet att ja är usel på att blogga nu för tiden, men de är så att ja ha inget spec att skylla på heller, den delen av minnet där bloggningen finns har nog frysit lr så XD
Sen så känns de som tiden bara flyger iväg :S sanslöst verkligen, förut hade man inget jobb ingen pojkvän utan bara hästarna o sig själv att roa sig med sen helt plötsligt huxflux så fick man en underbar pojkvän som man bara vill vara med jämt o sen ett jobb också, känns ju så klart bra med ett jobb men samtidigt så känns de nästan som ja hade velat vare utan ett tag till så ja kunnat umgåts med hjärtat mera, men men man ska va glad man har jobb. :) skrev på anställnings bevis här i veckan som va också :)  så känns som man har fullt upp när man inte jobbar. helt sjukt att de redan är Februari :O herregud vart tog januari vägen??


Sen i helgen så ha underbara grabben varit här dock blev de ju kallt ute ja som hade hoppats på finväder o värme så man kunnat ta en ordentlig skotertur :) men inte på lördan iaf.
Men på söndan så vart de hela -13 grader ute :) så vi trotsade den kylan o tog oss en skotertur först upp ti kraftledningen sen över tjärna till baka sen upp till östansjö i skoterleden o kikade, va tragiskt nog första gången tror ja som ja överhuve taget åker på skoterleden här omkring :S haha tokigt. men vart en mysig tur iaf :) små kyligt vart de ju men in i värmen sen så ordnade de ju upp sig :)


Idag så har ja och mamma tagit o bakat bullar :) hoppas nu bara att dom blir goooda :) men de blir dom nog ;)


Nä nu ska ja ner o provsmaka en färdig bulle :)
hörs o ni får ju gärna kommentera lr göra nått avtryck så ja vet att ni finns där ute som läser ;)

Hejsvejs

Presentation


Här ha ni mej =)

Omröstning

Tycker du att min blogg något att läsa??
 Ja, jätte bra
 ja rätt så bra
 Kass/ om detta skriv kommentar!!
 Läggner / om detta skriv kommentar!!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards