Alla inlägg den 7 april 2009

Av Emma - 7 april 2009 21:51

man blir ju ja vet inte vad. :)

INTE jag som skrive och säger inte vem heller. :) bara att de ä en kille ;)


känner dig i mitt hjärta. du gör mig varm. än känsla så stark. rent utsagt underbar. kärlek det är för det är underbart. det underbara e du. för det e din värme jag fångar upp.



likt himlen blå jag ej dig vill slå. dina ögon jag ser på och märker att dessa e få. dessa jag ser och nu jag plötsligt ler. dessa ögon e dina men jag hoppas att de kan bli mina. för dig skall jag vinna likt mitt hjärta du skinna

hemma är här men i mitt hjärta där. där har symbol av dej din kärlek skulle jag till ej säga nej. om det fanns gropar i mitt hjärta så skulle genast din kärlek fylla dem utan smärta. Ta av mig för jag ger mig till dig. om du endast värme gav skulle jag därmed bli din slav. för att endast känna dig skulle värma mig.




if you just smile thats no lie. it just make me happy. so lets make me happy and smile the hole day for me. becasue i got a place in heaven for you. just for you and just if you smile.

(engelskan ä ksnke inte helt ren men ändå)



le för mig så ler jag för dig. rör dig mot mig så rör jag mig mot dig. Jag kramar om om du kramar om. Jag ber dig att älska mig så älska mig. jag öppnar mig för dig så säg att du älskar mig.ta mitt hjärta med storm för jag väntar ej mer. Dig jag har väntat på hela mitt liv.

Du är rätt för mig så jag hoppas att jag är rätt för dig. så säg vad är jag för dig. mer än vän? jag vill ha dig och inte i mina drömmar för alltid.


Presentation


Här ha ni mej =)

Omröstning

Tycker du att min blogg något att läsa??
 Ja, jätte bra
 ja rätt så bra
 Kass/ om detta skriv kommentar!!
 Läggner / om detta skriv kommentar!!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards