Alla inlägg den 12 mars 2008

Av Emma - 12 mars 2008 11:09

Ja i dag är man ledig då eller ja egentligen inte skule ha haft projektarbete men de ä så onödigt att åka in för den lektionen även att vi inte har tillgång till stora salen heller där datorena ä utan måste sitta inne i lärar rummet och då vet man ju ändå inte fall de finns någon ledig så vi struntar i att åka in. Hade tänkt att åka in på körskolan i stället men känner mig inge pigg så orkar inte de..

 Ska försöka göra svenska uppgiften i stället skirva ett CV hur nu de ska gå till får väl försöka få ihop något iaf. sen kanske man ska föröka börja med Dryckeskunskap uppgiften ska skriva och leta fakta om någon champagne sort en rätt stor uppgift bli väll näsatn som en uppsats men den ska inte vara klar förrän vecka 20  aja iaf innan vi tar studenten .. Snart har vi praktik också känns både roligt och inte ska bli skönt att få komma bort från skolan men ändå inte hade heldre haft praktik på höstterminen än nu aldeles innan studenten då vill man ju vara med klassen för vissa av oss kommer kanske inte att träffas nå mera på väldigt länge så känns lite tråkigt fast vi ha väll tre-fyra veckor kvar iaf när vi kommer från praktiken men då är de ju så mycke annat.


Ja då ha man drömt en as sjuk dröm nu igen då man blir ju nästan rädd för sig själv ibland dömde att jag hade as ont i ryggen och va jätte stel så Micke  skulle massera mig å man kan ju inte direkt föreställa sig de men han va as duktig på att masera :O så ja den va lite små läskig den XD haha

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Här ha ni mej =)

Omröstning

Tycker du att min blogg något att läsa??
 Ja, jätte bra
 ja rätt så bra
 Kass/ om detta skriv kommentar!!
 Läggner / om detta skriv kommentar!!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards